Bruk av messing

Messing har et bredt anvendelsesområde, hovedsakelig brukt i produksjon av ventiler, vannrør, klimaanlegg i og utenfor maskinens forbindelsesrør, radiatorer, presisjonsinstrumenter, skipsdeler, musikkinstrumenter, etc.

Messing er en slags legering som består av kobber og sink, i henhold til det forskjellige sinkinnholdet, kan messing deles inn i mange typer, for eksempel H59, H63, H65, etc., med forskjellig hardhet og mekaniske egenskaper.Messingplate er en mye brukt blymessing med gode mekaniske egenskaper og skjærebearbeidbarhet, egnet for fremstilling av en rekke strukturelle deler utsatt for varmt og kaldt trykkbehandling, som pakninger, foringer og så videre.Tinn messingplate er på grunn av sin høye korrosjonsmotstand og gode mekaniske egenskaper, ofte brukt i produksjon av korrosjonsbestandige deler på skip og damp, olje og andre medier kontaktdeler og ledninger.

Anvendeligheten av messing gjenspeiles ikke bare i dens utmerkede mekaniske egenskaper og slitebestandige egenskaper, men også på grunn av dens evne til å motstå varme og kalde trykkbehandlingsegenskaper, egnet for produksjon av ventiler, vannrør, klimaanlegg i og utenfor maskinkoblingsrør og radiatorer.
I tillegg er messingstang som en ikke-jernholdig metallbearbeidingsstang, på grunn av sin høye elektriske ledningsevne og gode prosessytelse, mye brukt i produksjon av presisjonsinstrumenter, skipsdeler og så videre.
De unike lydegenskapene til messing gjør det også brukt i produksjon av musikkinstrumenter, som gongonger, cymbaler, bjeller, horn og andre musikkinstrumenter i øst, samt messinginstrumenter i vest.

 


Innleggstid: 11-jul-2024

Legg igjen din melding

Legg igjen din melding